Aktuellt

 

KNX Sweden med Rexel/Selga/Storel på EL-mässan EasyFair i Kista 17-18/10 -2018
KNX Sweden ställer ut och håller seminarier på ELmässan i Kista. Rexel genom Teknisk Försäljning kommer att finnas på plats i montern under delar av onsdag och torsdag, varmt välkomna.

KNX-Dagen med middag arrangeras efter mässan, onsdag 17/10 med start kl 17, enligt separat inbjudan och anmälan.
Se bifogad information

 

 

Certifieringskurs!
Mellan den 9 till 13 oktober 2017 höll vi på Selga tillsammans med Schneider en certifieringskurs på KNX. Utbildningen genomfördes i Schneiders utbildningslokaler i Ängelholm. Kursen avslutades med ett prov, och efter godkänt prov erhöll deltagarna ett KNX-certifikat.

 

 

Selga utbildar och lagerlägger KNX

Genom vårt medlemskap i KNX-Sweden bevakar vi våra kunders intresse kring frågor som rör KNX. Tillsammans med några av våra leverantörer som är medlemmar i KNX-Sweden genomförs produktutbildningar lokalt på filialer runt om i landet.Vi genomför även utbildningar i egen regi, utbildningarna finns schemalagda under våra utbildningsverksamheter Selga Academy. Lagerläggning av KNX produkter görs genom samarbete med våra viktigaste leverantörer. Nyheter är att Garos nya KNX-sortiment lagerläggs på våra centrallager och att utbudet av Zennio-produkter förstärks. Sedan tidigare har vi ett brett lagersortiment från Schneider, ABB och Hager.

 

 

Ett smart villapaket!

En tunn 1-pars busskabel för telegramöverföring i KNX/EIB anläggningar. Kabeln är halogenfri busskabel av typ LSHF (Low Smoke Halogen Free) är grön och har en ytterdiameter på bara 5,2 mm.
Kabeln är skärmad och har ett tvinnat par (röd/svart) av entrådiga ledare. Den är för fast förläggning i torra eller fuktiga utrymmen som utanpåliggande eller infällt och i rör. Kabeln kan även användas utomhus om den är skyddad från direkt solstrålning eller i skyddsrör i mark. Busskabeln är certifierad enligt KNX standarden IEC 14543.

 

På trumma (500 M) med E-nr: 4955035
Eller kapad i valfri längd med E-nr: 4955030

 

 

Ett smart villapaket!

Zennio har tagit fram ett färdig programmerat KNX-startpaket för villa, med tänd/släck-funktioner och ljusscener. Installera och du är enkelt igång med en fungerande KNX-anläggning direkt. I paket ingår strömförsörjning, brytaktor 16 x16A, touchknappar och projektfiler för ETS4 Lite och ETS5 Lite. Touchknapparna innehåller även termostat med givare och är förberedda för styrning av värme om man vill bygga ut systemet med fler funktioner. Finns på lager och har Enr: 17 389 84

 

 

Välkommen Magnus Petsén!

Vi på Selga stärker vår kompetens inom KNX ytterliggare genom anställningen av Magnus Petsén på Selga i Östersund som systemsäljare KNX. Magnus har en gedigen erfarenhet och kunskap om KNX och blir ett stort tillskott på regionen när det gäller Hem & Fastighetsautomation.

 

 

Zennio

Är en Spansk tillverkare av KNX produkter som marknadsförs av en av våra leverantörer som heter Walltin Building Control. Zennio har prisvärda och intressanta produkter och du som kund hittar dessa hos oss på Selga. Läs mer om Zennio här

 

 

 

Ny säljare på Hem & Fastighetsautomation

Nu har vi anställt en ny säljare som kommer arbeta för Selga med KNX. Han heter Anders Holmén och kommer senast från Schneider Electric som systemsäljare KNX. Anders utgår från södra Sverige och kommer bearbeta kunder, hålla utbildningar och stötta i större project. Du hittar våra kontaktpersoner inom Affärsutveckling/Teknisk Försäljning och andra kontaktpersoner på: www.rexel.se

 

 

ayControl KNX iPad TV multimedia control

AKTUELLT

Garo och KNX!
Garo har tagit fram ett eget sortiment av KNX produkter tillsammans med Theben. Du hittar produkterna hos oss på Selga.